EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
04. 12. 2022

Orange Lobster

Nike SB x Concepts Dunk Low OG Orange Lobster

Release: December 2022
Box color: Striped Box Era
Official colorway: Orange Frost/ Electro Orange- White

V prodeji formou Instagram rafflu. Sleduj @popname_cz pro další informace.

 

V rámci výročí 12.let od vydání první varianty Dunk SB Lobster ve spolupráci Nike SB a shopu Concepts představujeme v nabídce model Nike SB Dunk "Orange Lobster".

Ikonický model Dunk Low OG ze speciální quickstrike kolekce od Nike SB x Concepts v barevném provedení Orange Frost. Svršek je vyroben z kůže s malými skvrnkami symbolizující vzhled humra, odlehčená černo-oranžová cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Tlustý jazyk je zpátky ve hře, lem kotníku je opět polstrovaný pro větší pohodlí a vnitřní stélka je v kostkovaném provedení. V balení dvoje tkaničky navíc. Swoosh vyniká kontrastním bílým obrysem. Boty jsou dodávané s gumičkami přes špičky, které naznačují svázaná klepítka a podtrhují tak název Lobster.

Vše začalo v roce 2010, kdy obchod Concepts uvedl první variantu červených Dunků s podtitule Lobster ( Humr ) a celá kolekce byla servírovaná v duchu místních mořských restaurací. O rok později tu je hříčka přírody Blue Lobster, který symbolizuje vyjímečnost a ojedinělost tohoto živočicha, která je analogií k vyjímečnosti tenisek. Poté také vychází žlutá, zelená a fialová varianta.

A nyní přichází již šestá barevná kombinace inspirovaná obrazem Salvadora Dálího - Lobster Telephone.

 

 

nike-sb-dunk low-pro-orange-lobster-popname--2022-12-04-v 10-01-53 2

 

 

nike-sb-dunk low-pro-orange-lobster-popname--2022-12-04-v 9-41-25

 

 

 

V prodeji formou Instagram rafflu. Sleduj @popname_cz pro další informace.