EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
10. 05. 2021

RIPNDIP

Nová jarní kolekce od značky RIPNDIP právě přistála v nabídce našeho obchodu. Tuhle švihnutou značku spoustu lidí nenávidí, ale také miluje.

Píše se rok 2009 a Ryan O'Connor si na Floridě do garáže svojí mámy pořídí stroj na sítotisk a s kámošema tiskne na trička v kterých pak skejtuje slogan Ripndip. Originalita je tak působivá, že během chvíle strhne pozornost celého svého okolí. Ryan s kámoši objíždí okolní parky a rozdává skejťákům svoje trika. V oblečení Ripndip můžeš vidět jezdce jako je Johan Stuckey, nebo Jack Moran. Ryan se přesouvá do Los Angeles , kde mu pomůže a ovlivní ho i legenda skateboardingu a zakladatel brandu HUF Keith Hufnagel. V LA pak sláva a podvědomí o značce Ripndip letí raketově vzhůru. Jejich kamenný obchod sídlí ve čtvrti Fairfax hned vedle Supreme storu.

 

 

ripndip-2017-spring-summer-lookbook-9

 

 

Grafice limitovaných kousků oblečení a doplňků Rip N Dip nechybí nápad, pestré barvy a hlavně humor. Častým motivem této skate a streetwear značky je kočka Lord Nermal, zelený mimozemšťan Lord Alien, dvojče Nermala černý kocour Lord Jermal a také Lord Mingo růžový plameňák.

S příchodem nového grafika a umělce Jamieho Lemperie z New Yorku, kterému dali volnou ruku ve tvorbě - následoval celkový redesign celé značky Ripndip do podoby jakou můžeme vidět dnes. Značka Rip and Dip za relativně krátkou dobu ušla dlouhou cestu a dnes má své obchody po velkoměstech jako je Los Angeles, New York, Tokyo a jejich vzhled hned poznáte - přes celou budovu je šílená grafika aktuální kolekce, kterou vidíte na kilometr daleko.

Pro mladou generaci Z se z crazy brandu RIPNDIP začíná stávat kult.

 

 

ripndip-2017-spring-summer-lookbook-1

 

 

ripndip-2017-spring-summer-lookbook-10