EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
11. 05. 2021

Stingwater

Nike SB Dunk Low Pro OG Stingwater

Chile Red/ Clear- White

"Magic Mushroom"

Release 05/ 2021

Striped Box Era

 

nike-sb-dunk-low-pro-og-stingwater-popname-2  

 

Ve spolupráci Nike SB, fantastického skatera Daniela Kima a jeho brandu Stingwater vzniká unikátní limitovaný model Dunk v nízkém provedení s přezdívkou Magic Mushroom.

Značka Stingwater byla založena v roce 2016 v New Yorku, skaterem Danielem Kimem. Už od počátků se opírala o vcelku jednoduchou grafiku a její nekonvenční podání, aby vystoupila z davu a odlišlila se tak od ostatních. Nejvíce ovlivněna a inspirována je přírodou, ale především houbami a jejich mýtickými vlastnostmi. Proto příznačný název Magic Mushroom.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-og-stingwater-popname-3

 

 

Křiklavě červená kůže na svršku s bílými skvrnkami odkazuje právě na houby - Muchomůrku - a jejich klobouky. Polstrování kotníku a vnitřní stélka symbolizuje lupínky na spodní části kolobouku. Uvnitř jazyka je nášivka s obrázkem mochomůrky a také se tam ukrývá kapsička na zip, kam si můžeš schovat nějakou drobnost. Na patce je vyšité obrácené logo Nike, které poukazuje na legendární logo Futura. Na bocích vyčnívá 3D swoosh připomínající drahokam, doplněný o nápis Stingwater s rozházenými písmenky. Svršek jazyka je z lesklého materiálu a s hnědým štítkem Stingwater Shoe, Very Speshal. Zelené vnitřní stélky v botě s nápisem: "Nešlapej na mě, snažím se vyrůst" odkazují na trávu, nebo mech v kterém v lese můžeš houbičky najít.

Pozadu nezůstal ani důraz kladený na funkčnost. Technologie Zoom Air na patě, vypolstrovaný jazyk s našitými klínky zajišťuje pohodlné nošení jak pro volný čas, tak pro celodenní skateboarding.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-og-stingwater-popname-4

 

 

Boty Nike SB Dunk Low Pro OG Stingwater budou již velmi brzy v nabídce našeho obchodu formou RAFFLE prodeje na našem Instagramu, tak nás sleduj pro další informace.

@popname_cz