EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
28. 04. 2022

KCDC Dunk

Nike SB x KCDC Dunk High Pro

Release: April 2022

Box color: Striped Box Era

Official colorway: Elemental Pink/ Black

 

V prodeji formou Instagram rafflu. Sleduj @popname_cz pro další informace.

 

 

KCDCxNikeSB_0010_IG

 

 

Ikonický model bot Nike SB Dunk High Pro v limitované kolaboraci s brooklynským skateshopem KCDC. Tento newyorský shop založila roku 2001 Amy Gunther Ellington (ano je to manželka známého skatera Erika Ellingtona). O dvě desetiletí později se aktivismus, zapojení a progresivní náskok KCDC plynule pohybují s městem, které se neustále vyvíjí a nově definuje. Jako jeden z nejdéle fungujících skate shopů vedených ženami ve Spojených státech KCDC i nadále jde příkladem a formuje nové generace tím, že poskytuje platformu a prostor pro všechny.
KCDC Dunk High je vyvrcholením 20 let oddanosti a svědectvím o dalších, které přijdou.

Tato speciální kolaborace vznikla k příležitosti 20. výročí skateshopu, které oslavil v roce 2021. Kotníková verze má svršek vyrobený z kombinace semiše a hladké kůže ve dvou tónech růžové barvy, odlehčená žíhaná cupsole podrážka v černo hnědé barvě má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Polstrovaný jazyk a lem kotníku pro větší pohodlí, na bocích našitý kontrastní kožený swoosh s obšitým obvodem. Na jazyku label s nápisem Nike SB x KCDC 2001 a patu zdobí velká černo růžová poutka pro snazší nazouvání se signaturou skateshopu.

V balení jsou navíc dvoje tkaničky (zelené a růžové), které zdobí grafika obchodu a také jsou balena ve velkých kovových sponách.

 

 

KCDCxNikeSB_0154_IG

 

 

KCDC_2081_IG

 

 

Produkt najdeš k detailnímu prohlédnutí již na našem e-shopu. V prodeji bude od 30.04.2022 formou Instagram rafflu.

Sleduj @popname_cz pro další informace.