EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
02. 11. 2021

Strawberry Cough

Nike SB Dunk High Pro "Strawberry Cough"

Release: November 2021

Box color: Striped Box Era

Official colorway: University Red/ Magic Ember/ Treeline/ Spinach Green

 

Boty v prodeji formou rafflu. Pro více informací sleduj náš instagram @popname_cz

 

nike-sb-dunk-high-pro-strawberry-cough-banner-popname-CW7093-600-PHSLH000

 

Boty Nike SB Strawberry Cough Dunk High jsou navrženy ilustrátorem, hlavním mozkem a zakladatelem Send Help Skateboards Toddem Bratrudem a přichází jako nejnovější přírůstek do speciální quickstrike řady věnované tématice 420.
Je to další kreativní a charakteristické vydání. Multitexturovaná, jahodová edice měla původně vyjít už v dubnu roku 2020, ale díky celosvětové epidemii se celý release protáhl až na podzim tohoto roku a tak konečně dorazí nyní i k nám na POPNAME.
Kreativní odkaz Bratruda, který je známý svou láskou k umění a skateboardingu, a který je již známý svým chlupatým semišem bot Nike SB Dunk High "Skunk Dunk" z roku 2010, Nike SB Dunk Mid "White Widow" z roku 2018 a nebo červeným bandánovým šátkem "Cheech a Chong" z roku 2011. I když nejste úplně zarytý fanda marihuany a zajímáte se o konopí jen jako běžný uživatel, možná jste už někdy zaznamenali číselné spojení 420, které se často s uživateli konopí pojí. Každý rok se 20. duben po celém světě slaví tzv. Mezinárodní den marihuany. Oslavy tohoto dne byly především v USA, ale v posledních letech se s rozmachem legalizace začíná tento magický den dostávat do podvědomí evropských uživatelů konopí.

 

nike-sb-dunk-high-pro-strawberry-cough-banner-popname-CW7093-600-PHCYD001

Ikonický model bot Nike SB Dunk High Pro v barevném provedení University Red/ Magic Ember/ Treeline/ Spinach Green je navržen Toddem Bratrudem. Strawberry Cough nesou název po proslulé odrůdě marihuany a zapadají do kolekce 420. Kotníková verze má svršek vyrobený z kombinace klasické hladké kůže, kropenaté kůže a česaného semiše. Malinké bouličky na červené kůži imitují jahodová semínka a česaný semiš zelené listy se stopkou. Odlehčená čirá cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Prodyšný jazyk se skrytou kapsičkou a polstrovaný lem kotníku pro větší pohodlí, perforovaná špička a z boku semišový swoosh. Na patce vyšitá kašlající jahoda. Na jazyku nášivka s logem Nike SB. Vnitřní stélka v růžovém provedení s potiskem jahody a kontrastním nápisem Nike SB. V balení jsou také tkaničky navíc.